Modulerende kamerthermostaat

Een modulerende kamerthermostaat in combinatie met een modulerende ketel zal niet harder branden dan nodig is voor het bereiken en aanhouden van een stabiele temperatuur.

Een modulerende klok- of kamerthermostaat spaart naar schatting ongeveer drie procent energie. De grootte van de besparing is erg afhankelijk van het bewonersgedrag in relatie tot de ingestelde perioden en gewenste temperaturen.

 

 

 

Een goede kamerthermostaat staat voor
comfort en energie besparen

Evohome

Evohome, een geavanceerde manier van temperatuur regelen in diverse vertrekkenHet regelsysteem Evohome van Honeywell maakt temperatuurregeling per ruimte mogelijk. Een energiebewuste manier van verwarmen, die een forse besparing kan betekenen op uw energierekening. Zo is het warm in de vertrekken die worden gebruikt en worden de ongebruikte kamers niet voor niets verwarmd.

De Evohome heeft een aantrekkelijke vormgeving voor elk interieur. Met de evotouch kan centraal de temperatuur in de verschillende vertrekken worden geregeld.

Met Evohome kan de temperatuur voor elke kamer individueel worden ingesteld en geprogrammeerd. Op elk gewenst moment van de dag of nacht. Daarbij kunnen maximaal acht ruimtes flexibel worden bepaald. Bovendien is dit draadloze systeem eenvoudig te installeren zonder schade aan uw muur. Dit maakt Evohome geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.

Duurzaam omgaan met energie, optimaal gebruikersgemak en draadloze bewegingsvrijheid – Evohome combineert het allemaal. Het mooie eigentijdse bedienpaneel met tafelstandaard is verkrijgbaar met verwisselbare frontcovers in de kleuren gepolijst zwart geborsteld metaal en hoogglans wit. Een stijlvolle verschijning in ieder interieur. Op de beurs van M&O Techniek wordt de Evohome gedemonstreerd.

Kijk voor meer informatie op www.evohome.info


EaZy kamerthermostaat

 

 

Atag Eazy kamerthermostaat

 • Digitale modulerende kamerthermostaat
 • LCD beeldscherm met temperatuurweergave
 • Bedrijfsindicatie en storingsmelding via
  beeldscherm
 • Slimme draaibediening
 • Instelbaar op een halve graad nauwkeurig

Geschikt voor ATAG Z-ready CV-ketels.
Meer info vindt u op de website van Atag Verwarming


Nefit Moduline 300

Nefit Moduline 300-400De Nefit Moduline 300 bestaat uit automatisch instelbaar klokprogramma. De thermostaat is voorzien van een groot grafisch display (zes regels tekst of grafiek). De infotoetsgeeft extra displayinformatie, geschikt voor modulerende regeling op ruimtetemperatuur. Energiebesparende tapwaterregeling mogelijk. En gaat u met vakantie, of heeft u een feestje? Dan kunt u dit eenvoudig aangeven in de kamerthermostaat (type 400).

Belangrijkste voordelen

 • Geavanceerde Nefit-regelmethode
 • Veel praktische displayinformatie
 • Eenvoudig in te stellen
 • Instelbaar per 0,5 graden.
 • Klokthermostaten met groot display

Ons complete aanbod kamerthermostaten kunt u op de website van
M&O Techniek vinden.