Atag

Met een Atag haalt u een topmerk in huis met vele voordelen. De Atag E is bijvoorbeeld 50 cm breed, spatwaterdicht (dus ook geschikt in de badkamer).
Meer info Atag cv-ketel...

Nefit

Met een Nefit ketel kiest u voor een betrouwbaar A-merk. De compacte toestellen staan bekend om hun uitstekende prestaties op gebied van energiezuindigheid.
Meer info Nefit cv-ketel..

 

Nog meer comfort met een energiezuinige cv regeling


Kamerthermostaten

Een thermostaat is een belangrijk onderdeel van uw cv-ketel. U kunt er de cv-ketel nauwkeurig mee instellen en dat kan zo uitgebreid als u zelf wilt. Met een ingestelde klokthermostaat, eventueel voorzien van een buitenvoeler, kunt u zelfs energie besparen! De adviseurs van M&O techniek kan samen met u bepalen welke thermostaat het beste bij uw situatie past.

Meer over kamerthermostaten

Meer over kamerthermostaten >>

 

 

 

 

Energiezuinig verwarmen met de nieuwste HR CV-ketels

Met de moderne cv-ketels van dit moment bespaart u veel energie bij de verwarming van uw woning. Ook zijn deze cv-ketels veel minder schadelijk voor het milieu. Heeft u een cv-ketel van 12 jaar of ouder, dan zal het verschil opmerkelijk zijn!

Wilt u weten welke cv-ketel voor u geschikt is?
Kom dan langs in onze showroom of maak een afspraak bij u thuis met onze warmtetechnisch adviseur. Dit is mogelijk in de regio Zaanstreek of directe omgeving.

Aanbieding Atag en Nefit cv-ketels

Wij verkopen de A-merken Nefit en Atag en beide leveranciers hebben zo'n ruim aanbod dat er voor iedere wens en woonsituatie een geschikt toestel voor handen is. Tijdens de Energiebespaarbeurs kunt u de cv-ketels zelf eerst bekijken. U kunt direct zien hoe zij functioneren, bijvoorbeeld hoe snel een bad wordt gevuld met warm water. Indien nodig kan onze warmtetechnisch adviseur een afspraak met u maken om bij u thuis te komen voor een passende prijsopgave. Hieraan zijn natuurlijk nog geen kosten verbonden.

Meer info Atag cv-ketels
Meer info Nefit cv-ketels