verloting-atag-e223c

Onder alle Atag CV ketels die tijdens de beurs bij M&O verkocht worden, wordt een Atag E223 C verloot


Wij geven u graag een demonstratie tijdens onze EnergieBespaarBeurs.

aanbieding ATAG cv ketel, tien jaar gratis onderdelen

 


Atag Eazy kamerthermostaat

 • Digitale modulerende kamerthermostaat
 • LCD beeldscherm met temperatuurweergave
 • Bedrijfsindicatie en storingsmelding via beeldscherm
 • Slimme draaibediening
 • Instelbaar op een halve graad nauwkeurig

Geschikt voor ATAG Z-ready CV-ketels.

lees verder...


 

Atag Verwarming

Nu veel voordeel op deze Atag cv-ketelMet een ATAG cv-ketel haalt u een topmerk in huis met vele voordelen. De ATAG E is bijvoorbeeld slechts 50cm breed, spatwaterdicht (dus ook geschikt in de badkamer) en heeft een ijzersterke rvs platenwisselaar voor een goede en snelle warmwatervoorziening.
Alle Atag cv-ketels zijn modulerend. Dit houdt in dat het toestel harder brandt bij veel warmtevraag en zachter brandt bij weinig warmtevraag.

De ATAG Q cv-ketel voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om warmtapwatercomfort en staat bekend om haar geavanceerde technieken, zoals de RoestVastStalen warmtewisselaar met 15 jaar garantie!
Wij geven u graag een demonstratie tijdens onze EnergieBespaarBeurs.

Atag A244EC

Best Getest op energiezuinigheid

 • Rendement op hoog vermogen: 98%
 • Rendement op laag vermogen: 108,8%

Best Getest op energiezuinigheid warm water:

 • Rendement warm water: 94,8%
Best Getest op stand-by vermogen:
 • Verbruik standby: slechts 5 watt (€ 3,65 aan energie per jaar). Dat komt neer op 70 euro minder aan sluipverbruik (gas) per jaar.

 

Atag A244EC als beste getestMet deze scores is de ATAG A244EC volgens de Consumentenbond de beste en zuinigste CV-ketel van dit moment. Goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! Zie voor meer info en specificaties: Atag A 244EC.

 

 

 

 

 

Atag E-serie:

Uniek aan de ATAG E is haar compactheid. Het toestel is slechts 50 cm breed en neemt dus genoegen met weinig ruimte. Het is bijvoorbeeld in een verloren hoekje of in een kast te installeren. Sterker nog: het Combi-toestel is "spatwaterdicht" en hierdoor zelfs geschikt om in uw badkamer te plaatsen.

De warmwatervoorziening wordt gerealiseerd door middel van een platenwisselaar, welke snel en energiezuinig warmwater levert van 60°C. Het niet op temperatuur houden van een warmwatervoorraad kan als een extra energiebesparing gezien worden. Extra pluspunten van het toestel zijn de volledige kunststof mantel en de mogelijkheid om het expansievat met dezelfde design mantel af te werken. Uiteraard is de ATAG E, net als de ATAG Q vervaardigd van hoogwaardige materialen, zoals de RoestVastStalen warmtewisselaar.

 1. Atag E22 CW3: Klik hier voor meer informatie.
 2. Atag E26 CW4: Klik hier voor meer informatie.

Atag A cv-ketelsAtag A-serie:

De Atag A-serie, waaronder de Atag A244EC die als beste is getest door de Consumentenbond, bestaat uit een compacte serie cv-ketels, die garant staan voor optimaal comfort. Uw woning voelt comfortabel aan en u heeft altijd snel en genoeg warm water in de badkamer en keuken. U bent 24 uur per dag verzekerd van de beste kwaliteit en de hoogste rendementen! Dit houdt tijdens de gehele levensduur van de cv-ketel stand.
De door ATAG zelf ontwikkelde RVS warmtewisselaar maakt met een snellere warmteoverdracht deze uitzonderlijk hoge rendementen haalbaar. Voor u betekent dat minder energieverbruik en dus een rechtstreekse kostenbesparing.

Download folder Atag A
Website Atag Verwarming

Of neem direct contact op met M&O Techniek,
tel: 075 - 647 5757.

 

Atag Q-serie:

Atag Q cv-ketel bij M&O TechniekDe ATAG Q voldoet aan de hoogste comforteisen en staat bekend om haar geavanceerde technieken, zoals de ondersteboven geplaatste keramische brander en de RoestVastStalen warmtewisselaar. Ook is de ATAG Q volledig modulerend (dit houdt in dat het toestel harder brandt bij veel warmtevraag en zachter brandt bij weinig warmtevraag) en werkt het toestel fluisterstil en is eenvoudig te bedienen.

 1. Atag Q25 CW4: Klik hier voor meer informatie.

Meer info Atag Verwarming


Atag Zonneboiler:

Lees hier verder over de Atag Zonneboilersystemen